Rreth Ukom

Ruajtja e PavarësisëMaksimizimi i sigurisë

Mjetet ndihmëse të jetesës së pavarur dhe produktet ndihmëse për të moshuarit e Ukom-it ndihmojnë në ruajtjen e pavarësisë dhe maksimizimin e sigurisë, ndërkohë që reduktojnë ngarkesën e përditshme të kujdestarëve.

Produktet tona ndihmojnë ata që vuajnë nga problemet e lëvizshmërisë për shkak të moshës, aksidentit ose paaftësisë për të ruajtur pavarësinë e tyre dhe për të maksimizuar sigurinë e tyre kur janë vetëm në shtëpi.

PRODUKTET

 • Ndenjëse për ashensor tualeti – Washlet

  Tualeti...

  Rreth Toilet Lift The Ucom̵...

 • Ndenjëse për ashensor tualeti – Modeli i telekomandës

  Tualeti...

  Rreth Toilet Lift The Ucom'...

 • Ndenjëse për ashensor tualeti – Model Premium

  Tualeti...

  Rreth Toilet Lift The Ucom'...

 • Ndenjëse për ashensor tualeti – Modeli bazë

  Tualeti...

  Hyrje The Smart Toilet Li...

 • Ngritja e ndihmës së sediljeve – Jastëk ngritës i sediljeve me energji

  Uluni si...

  Ngritja e asistencës së sediljeve me video të produktit ...

 • Karrige komo dushi me rrota

  Dush...

  Rreth kornizës së palosshme në këmbë ...

 • Kornizë e lehtë e palosshme për ecje

  Në palosje...

  Rreth kornizës së palosshme në këmbë P...

 • Lavaman i rregullueshëm i aksesueshëm në karrige me rrota

  Rregullo...

  Rreth lavamanit të aksesueshëm për karrige me rrota ...

 • Ndenjëse për ashensor tualeti – Model komfort

  Tualeti...

  Hyrje 10 vjet Made in Ch...

HETIM

PRODUKTET

 • Ashensor tualeti

  Ashensori i tualetit Ukom është ashensori i tualetit më i besueshëm dhe i besueshëm për shtëpinë dhe objektet e kujdesit shëndetësor.Me një kapacitet ngritës deri në 300 paund, këta ashensorë mund të strehojnë pothuajse çdo përdorues të madhësisë.Ndihmon për të rifituar pavarësinë, për të përmirësuar cilësinë e jetës dhe për të shijuar paqen e mendjes.
  Ashensor tualeti
 • Lavaman i rregullueshëm i aksesueshëm në karrige me rrota

  Lavamani i aksesueshëm është i përsosur për këdo që dëshiron të arrijë nivelin më të mirë të higjienës dhe pavarësisë.Është e përkryer për fëmijët, të cilët shpesh kanë vështirësi në arritjen e lavamanëve tradicionalë, si dhe për personat e moshës së mesme dhe të moshuar dhe personat me aftësi të kufizuara fizike.Lavamani mund të rregullohet në lartësi të ndryshme, në mënyrë që të gjithë ta përdorin të qetë.
  Lavaman i rregullueshëm i aksesueshëm në karrige me rrota
 • Ngritja e ndihmës së sediljeve

  Ashensori ndihmës i sediljes është i përsosur për këdo që ka nevojë për një ndihmë të vogël për t'u ngritur nga një pozicion ulur.Me rrezen e tij ngritëse 35° dhe ngritjen e rregullueshme, mund të përdoret në çdo skenë.Pavarësisht nëse jeni i moshuar, shtatzënë, me aftësi të kufizuara ose të lënduar, ashensori ndihmës i sediljes mund t'ju ndihmojë të ngriheni me lehtësi.
  Ngritja e ndihmës së sediljeve
 • Përdoruesi i shtëpisë

  Ashensori tualeti i lehtë për t'u përdorur që mund të instalohet në çdo tualet në pak minuta.

  Ashensori i tualetit është një mjet i lehtë për t'u përdorur që mund të instalohet në çdo tualet në pak minuta.Është perfekt për ata që vuajnë nga një gjendje neuromuskulare, artrit i rëndë ose për të moshuarit që duan të plaken në mënyrë të sigurt në shtëpinë e tyre.

  Përdoruesi i shtëpisë
 • Sherbimet sociale

  Duke e bërë më të lehtë dhe më të sigurt për kujdestarët që të ndihmojnë pacientët me tualetin.

  Zgjidhjet e transferimit të ashensorit të tualetit rrisin sigurinë e kujdestarit dhe pacientit duke reduktuar rrezikun e rënies dhe duke eliminuar nevojën për të ngritur pacientët.Kjo pajisje funksionon pranë shtratit ose në banjat e objektit, kjo e bën më të lehtë dhe më të sigurt për kujdestarët që të ndihmojnë pacientët me tualetin.

  Sherbimet sociale
 • Terapistët profesionistë

  Duke u dhënë personave me aftësi të kufizuara lirinë për të jetuar jetën sipas kushteve të tyre.

  Ashensori i tualetit është një mjet kritik për terapistët profesionistë që duan të ndihmojnë personat me aftësi të kufizuara të ruajnë pavarësinë e tyre.Ashensori i tualetit i ndihmon këta njerëz të përdorin në mënyrë të pavarur banjën, në mënyrë që të vazhdojnë të marrin pjesë në aktivitete dhe të jetojnë jetën sipas kushteve të tyre.

  Terapistët profesionistë

Çfarë flasin njerëzit

 • Robin
  Robin
  Ashensori Ukom Toilet është një risi e madhe dhe do të largojë aksidentet e mundshme të atyre që lidhen me tualetet standarde
 • Pali
  Pali
  Ashensori i tualetit Ukom është një zgjedhje popullore për klientët dhe tregtarët tanë.Ka një pamje të hijshme, moderne që është shumë më e mirë se çdo ashensor tjetër i shitur në MB.Ne do të organizojmë shumë demonstrata për të treguar se sa e lehtë është për t'u përdorur.
 • Alan
  Alan
  Ashensori i tualetit Ukom është një produkt që ndryshon jetën që i riktheu nënës sime aftësinë për të marrë veten në banjë dhe për të qëndruar më gjatë në shtëpinë e saj.Faleminderit për një produkt të mrekullueshëm!
 • Mirella
  Mirella
  Unë do ta rekomandoja këtë produkt për këdo që vuan nga dhimbjet e gjurit.Është bërë zgjidhja ime e preferuar për asistencën në banjë.Dhe shërbimi i tyre ndaj klientit është shumë i kuptueshëm dhe i gatshëm të punojë me mua.Shume faleminderit!
 • Kapri
  Kapri
  Nuk kam më nevojë për parmak kur bëj tualet dhe mund ta rregulloj këndin e ngritjes së tualetit sipas dëshirës time.Edhe pse porosia ime ka përfunduar, shërbimi ndaj klientit është ende duke ndjekur rastin tim dhe më jep shumë këshilla, të cilat i vlerësoj shumë.